Serveis per a pacients i famílies

La Clínica Nostra Senyora del Remei es troba entre els principals centres hospitalaris privats de Barcelona, distingint-se pel càlid tracte humà i la pulcritud dels serveis hotelers, que caracteritzen tradicionalment tots els centres de l'Institut de Religioses de Sant Josep de Girona.

A finals de 2006 es va presentar el Pla de Qualitat del Centre, en el que s'està treballant intensament i permanentment. Això  garanteix un elevat nivell en l'atenció a l'usuari.

Dins del Pla de Reforma de les Instal·lacions, iniciat l'any 2004, s'ha dut a terme la reforma integral de les sales de parts, els quiròfans, la unitat de control neonatal, l'aparcament, els accessos i la recepció, s'ha inaugurat una nova cafeteria a la planta 8a, amb sensacionals vistes de la ciutat de Barcelona, s'ha traslladat i ampliat la Unitat d'Oncologia, el Laboratori d'Anàlisis Clíniques, la Unitat d'Endoscòpia i la Unitat de Litotrícia, el Servei de Diagnòstic per la Imatge, el Servei d'Urgències i s'està procedint a modernitzar gradualment les habitacions. Es tracta d'un ambiciós pla de reforma i modernització que permet anar posicionant el centre com a capdavanter en tecnologia i confort.

 

Serveis

Servei d'administració

Quan el metge signa l'alta mèdica, el pacient o un familiar han de dirigir-se al Servei de Caixa abans d'abandonar el centre. Al Servei de Caixa se li facturaran els serveis prestats i les despeses complementàries i es tancarà la factura que s'ha de fer arribar a la mútua.

El dia de l'alta cal abandonar l'habitació abans de les 10.00h del matí.

Les companyies asseguradores no es responsabilitzen de les despeses de permanència que es produeixin a partir de l'alta mèdica. Per aquest motiu, en cas de produir-se, s'inclouran a la seva factura de despeses complementàries.

Horari d'atenció:

Laborables: de 8h a 20h
Dissabtes i diumenges: de 8h a 14h
Festius: de 9h a 13h

Servei de dietètica i nutrició

El servei de dietètica i nutrició està gestionat per una empresa externa i dirigit per la dietista Sra. Dolores Alfonso Caro.

Diariament, els pacients ingressats que no tenen prescrites dietes especials, poden escollir menú d'entre una selecció de tres opcions. Aquells pacients sotmesos a limitacions en l'elecció són consultats telefònicament a diari per facilitar l'adaptació de les seves necessitats nutricionals als seus gustos personals, en la mesura del possible. El nostre servei de restauració ha estat distingit amb els estàndars de qualitat més exigents. 

Així mateix, el servei s'ocupa de la cafeteria-restaurant del centre. Els familiars i acompanyants poden utilitzar el servei de cafeteria i restaurant, que ofereix: 3 menús diaris a escollir, pizzes i entrepans calents o freds.

Fora de l'horari de cafeteria el centre disposa de màquines de vending situades a la sala d'espera de la cinquena planta.

Ubicació i instal·lacions

La cafeteria està situada a la 8a planta, amb magnífiques vistes de la ciutat de Barcelona, i disposa d'una secció per al personal i una altra per al públic en general.

Horari

Cafeteria: 8:00h a 22:00h

Restaurant 
13:30h a 15:30h (dinars)
20:00 a 21:30h (sopars)    

Servei de farmàcia hospitalària

La responsable del Servei de Farmàcia de la Clínica és la Dra. Marta Hueto Bujanda.

La farmàcia de la Clínica abasteix tots els seus serveis puntualment i assessora els facultatius sobre els principis actius més adequats i novedosos per a cada patologia. Així mateix, prepara les fòrmules magistrals prescrites als pacients i els citostàtics del servei d'oncologia a la càmera de flux laminar.

 

Accesos directos