Teléfono de Urgencias Generales: 932 850 777

Clínica del Remei, més a prop vostre que mai

25/03/2020
La gent lluitadora i valenta és la que inspira i dona sentit a la vida

Agraïm amb el nostre cor a tot el personal de la Clínica del Remei que són un gran exemple de servei i col·laboració. Des de l’equip assistencial, com l’administratiu, logística, neteja, farmàcia, manteniment, laboratori, radiologia...

És responsabilitat nostra com a col·lectiu professional sanitari, ajudar a la societat a mantenir la calma, per això estem sempre disponibles en cremei@clinicaremei.org o en el nostre telèfon general 93 285 00 10.

A la Clínica del Remei, des del primer moment estem en perfecta coordinació amb les autoritats sanitàries i organismes relacionats amb aquest tema. Donant resposta a la informació que permanentment se'ns sol·licita, participant de les reunions i donant compliment a les indicacions i protocols que se'ns han facilitat. Així com també ens hem posat a disposició de la salut pública. En les últimes setmanes hem fet formació sobre el Covid2019, protocols i accions comunicatives.

Avui més que mai, el lema de la nostra Mare Fundadora, Maria Gay "Alleujar el dolor i sembrar la pau", passa per la solidaritat de tots nosaltres, conscients que ens enfrontem a un virus que serà vençut amb aquesta solidaritat a la qual estem tots cridats.

Accesos directos